Biomedische toepassingen

Een belangrijk voordeel van het 3D-printen voor medische toepassingen is de vormvrijheid. Elk onderdeel van iemands lichaam is uniek en daarom zal elke prothese, chirurgisch boorgeleider etc. ook uniek zijn. Het 3D printen is uitermate geschikt voor het produceren van vrije vormen en complexe modellen.

Nieuwe ideeën

Met de komst van het internet is expertise wereldwijd beschikbaar en ontstoren fantastische ideeën. De 3D-printtechnologie is voor iedereen bereikbaar om functionele prototypes, snel in de spotlights te brengen bij investeerders. Heb je het model in een 3D CAD bestand beschikbaar, dan kunnen we snel produceren en heb je de onderdelen binnen een paar dagen in huis.

Reserve onderdelen

Naarmate de product levenscycli korter wordt, zullen de productiekosten voor de overgebleven onderdelen op de markt steeds hoger worden. OEM-leveranciers zijn niet in staat om kleine volumes, snel en tegen redelijke prijs te leveren. VDProject heeft een zogenaamde aftermarket oplossing door het gebruik van geavanceerde productietechnologieën die geen mallen of gereedschappen nodig hebben. We produceren aantallen op vraag en in lage volumes.

Productontwikkeling

Daar een groot deel bij de ontwikkeling van het product via het bedrijfsproces evolueert, zullen de teamleden in harmonie moeten samenwerken. Een goed prototype zal in verschillende stadia van het proces bijdragen in de communicatie op weg naar de visuele, functionele en financiële doelen.

10 + 1 =

Over ons

VDProject is gevestigd in Doetinchem.
Onze dienstverlening richt zich rond het 3D printen van onderdelen en samenstellingen voor bedrijven. Daarnaast faciliteren we in productontwerp, technisch tekenwerk en 3D scannen.

0314 200154

Missie

Met de 3D print technologie maken we veel reserve voorraden overbodig en geven we ruimte voor nieuwe slimme productontwerpen. Integriteit bij het beheren van vertrouwelijke gegevens staat bij ons voorop, daar tekenen we voor.

Visie

3D printen is de toekomst.
De toekomst is nu.